Доставка

- Щодня з 12:00 до 20:30
Безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.

Знижка на самовивіз
Надаємо знижку 30% на замовлення із собою
Холодні закуски

Закуска Кавказу: підсмажені плястерки баклажана, скручені в рулет, з пікантною начинкою із міксу сирів з горіхами


камамбер, брі блю, пармезан, ементаль

/червень-серпень/

Шпондер, ковбаса копчена рубана, буженина, рулет з чорносливом, рулет курячий, квашені огірки, синя цибуля, редиска, гірчиця та бурячки з хроном


Капуста, огірки, помідори, крижавка, часник



сулугуні, бринза, фета, адигейський

Молоді зелені грецькі перчики, фаршировані ніжним сиром

Сало із кропом та паприкою, із чорним перцем та копчене

Закуска Кавказу: підсмажені плястерки баклажана, скручені в рулет, з пікантною начинкою із міксу сирів з горіхами

Оселедець малосольний із цибулею та скибками картоплі
Салати

Ніжний домашній сир, заправлений сметаною, з додаванням свіжих овочів та зеленої цибулі

з хрусткими гріночками, італійським «Пармезаном» та спеціальним білим соусом

з медово гірчичною заправкою

Соковитий салат «Айсберг» із слайсами слабосоленого лосося з хрусткими гріночками, італійським «Пармезаном» та спеціальним білим соусом

Капуста з насінням соняха, олія

Український овочевий салат

Сир «Фета», болгарський перець, помідор, огірок, маслини, сухарики з чорного хліба, олія оливкова

Соковитий салат «Айсберг» з шматочками теплої печеної курки з хрусткими гріночками, італійським «Пармезаном» та спеціальним білим соусом

Теплий салат із печених на вугіллі овочів

Мікс свіжих салатів з підсмаженою телятиною, грінками з бородинського хліба, заправлений фірмовим соусом

Соковитий салат «Айсберг» із шматочками теплого печеного лосося з хрусткими гріночками, італійським «Пармезаном» та спеціальним білим соусом

Огірок, помідор, редиска, яйце, цибуля зелена, сметана
Мангал-тандир

Маринований з морською сіллю, перцем та лимоном; смажений на мангалі до ніжної скоринки

Ніжна делікатесна страва

Із м’яса молодої баранини зі свіжою кінзою, чабером та солодкими зернами гранату

Маленькі ковбаски з відбірного м’яса, обсмажені на грилі, подаємо з соусом Ткемалі

Шашлик Кавказ, шашлик Арарат, Бакинський кебаб із телятини та свинини, ковбаса домашня рубана, печені томати та кортопля, свіжа зелень, подаємо в кеці з хрумкого тонкого тіста із соусом “Аджика”

Шашлик зі свинячої шиї, маринований у товчених томатах, меді та кунжутній олії

Класичний український рецепт, подаємо великим шматком, із маринованою цибулею

Мариновані в спеціях, смажені на мангалі в соусі барбекю із копченої вишні

Мариновані у пряному маринаді з солодкою паприкою та гранатовим соком

Маринована в аджиці ніжна теляча вирізка, обгорнута тонкими скибками бекону, запечена на мангалі до рум’яної скоринки, подаємо на шампурі

Полядвиця на кісточці, маринована у ароматній олії з тим`яном та розмарином, викладена на лаваші, подаємо з соусом тузлук

Баранина маринована з тим‘яном, розмарином та пряними спеціями

Із рубаного відбірного м’яса та сиру сулугуні, із додаванням свіжої кінзи, червоного перцю, чаберу та сванської солі

Із витриманої яловичини, подаємо на шампурах, прожарка medium

Соковиті, хрусткі, смачно до пива

Приправлений прянощами та соняшниковою олією

Маринований із білим перцем та солодкою паприкою

Запечена на вогні до рум`яної скоринки з тархуном та вершковим маслом


Баклажан, цибуля ріпчаста, гриби, перець, помідор, кабачок

Соуси


Гострий соус з яскраво вираженим копченим смаком

Сирний соус

Помірно солодкий соус із чорниці, малини та журавлини

Грузинський соус із аличі та зелені

Абхазький традиційний червоний соус
Гарячі страви

Запечене з імеретинським сиром та сулугуні


Смажені в ароматній олії з часником та розмарином


з кропом та вершковим маслом

запечена з часником

подаємо зі сметаною


Курча, засмажене на чавунній пательні під пресом із часником, перцем та пряними травами

Смажена з цибулею та часником

Деруни з білими грибами, тушкованими у вершках

подаємо зі сметаною


Мішаний фарш з яловичини та свинини, подаються з соусом «Тузлук»
Супи

на кефірі /травень-вересень/


Варена з сушених білих карпатських грибів із домашньою локшиною та квасолею

Борщ український червоний з реберцем та чабером

Із кропивою, курячим крильцем та перепелиними яйцями. (квітень-вересень)

Із м’ясних делікатесів, подається з маслинами, лимоном та сметаною
Хліб та до хліба

Хліб чорний бородинський, власного випікання, з помазухою з часником

Хліб пшеничний, житній, “Бородинський”, лаваш та помазуха

З курячим м'ясом або капустою, чудово смакують із першими стравами

Вірменський пісний листовий хліб

Хліб чорний «Бородинський»

Хліб житній

Хліб пшеничний

Хліб пшеничний, житній, “Бородинський”, лаваш та помазуха
Десерти

Традиційний улюблений торт із дитинства - крихке листкове тісто, змащене заварним ванільним кремом та додатково полите солоною карамеллю

Культовий сирник приготований за стародавніми галицькими традиціями
Напої безалкогольні




скло



/власного приготування/

/власного приготування/

власного приготування

Традиційний український напій із сухих фруктів




Настоянки

настоянка 25", покращує роботу серця

Покращують роботу судин, піднімають імунітет, роблять людей щасливими
в ресторан
Для того, щоб зарезервувати столик, зателефонуйте нам за цим телефоном
+38 067 673 63 53